Rugzak op Merk

Er zijn geen producten
Rugzak op Merk

Een rugzak heb je in verschillende soorten, maten en voor verschillende doeleinden. Op deze pagina staan al onze rugzak merken die wij speciaal voor jou geselecteerd hebben. Ga je naar school of ga je een dagtour maken in een grote stad? Voor elke bezigheid hebben wij een rugzak. 

Subcategorieën
 • Highlander rugzak

  Highlander Outdoor rugzak

  Een Highlander Outdoor rugzak is gemaakt van de beste materialen voor een scherpe prijs. Je hebt de keuze uit diverse soorten modellen en toepassingen. 

 • Dakine rugzak

  Dakine rugzak

  Een Dakine rugzak staat voor kwaliteit en een lange levensduur. Je hebt de keuze uit diverse modellen en toepassingen. Alle Dakine rugzakken zijn voorzien van 1 jaar garantie.

 • Brunotti rugzak

  Brunotti rugzak

  Brunotti maakt stevige en vrolijke rugzakken. Een rugzak is voorzien van verschillende opbergvakken en ritsen. Een Brunotti draag je comfortabel en voelt stevig aan. Een Brunotti rugzak is een ideale schooltas!

 • Gabbag rugzak

  Gabbag rugzakken

  Gabbag geeft ook kleur aan je verblijf in minder zonnige gebieden.  Overdag lekker sportief bezig zijn aan de ruige kust met z’n hoge golven om vervolgens ‘s avonds te genieten van de klanken van reggae, een rumcocktailtje of een flying fish, dobberend in het zwembad of languit in een hangmat met uitzicht over zee, druk zijn met zorgeloos genieten. Gabbag heeft een diverse keuze in rugzakken en reistassen


Zoeken