Brunotti rugzak Backpack Shopper Aguave Pink Volledige grootte weergeven

De Brunotti Backpack Shopper is een rugzak en een shoptas in één!

Meer details

Beschikbaarheid: Dit product is niet meer op voorraad


Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

€ 34,50

Brunotti Backpack Shopper rugzak

De Shopper doet zijn naam eer aan. De rugzak kan je gewoon door middel van de comfortabele, ventilerende en verstelbare schouderbanden op je rug dragen maar de tas heeft ook een dubbele handgreep aan de bovenkant waardoor je hem ook als een shoptas kunt gebruiken! De tas Brunotti Backpack Shopper heeft een groot en gevoerd hoofdcompartiment zodat je eenvoudig en veilig je laptop kan vervoeren. Aan de voorkant is een extra vak geplaatst die afsluitbaar is met rits. Aan de zijkant zijn 2 mesh houders speciaal om je bidon of flesjes mee te nemen. De tas is gemaakt van een stevige kwaliteit en heeft standaard 1 jaar garantie.

 

Brunotti

Brunotti is een internationaal lifestyle-merk dat producten ontwikkelt rond boardsports. Wij leveren boards, apparel, footwear, bags, eyewear en stationary. Daarbij koesteren we de authenticiteit van ons merk en dragen we de lifestyle uit waarop het is gebaseerd. 

Brunotti richt zich op mensen die actief zijn in boardsports of liefhebbers zijn van strand of sneeuw of van beide. De doelgroep houdt van vrijheid, geniet van het leven en de natuur. De "Feelin' good"-factor staat daarbij centraal en wordt door Brunotti op verschillende manieren uitgedragen. 

  • Merk Brunotti
  • Type Backpack Shopper
  • Afmeting 39 x 33 x 14 cm
  • Gewicht 500 gr
  • Inhoud 18 l

Zoeken