Brunotti rugzak Backpack Multi Pocket Aguave Pink Volledige grootte weergeven

Deze Brunotti Backpack Multi Pocket is een rugzak met 2 hoofdcompartimenten.


Zomer aanbieding!!! BACK TO SCHOOL

Meer details

Beschikbaarheid: Dit product is niet meer op voorraad


Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

€ 34,95

Brunotti Backpack Multi Pocket rugzak 

Met zijn 30 liter kan je echt van alles meenemen! Omdat de rugzak 2 hoofdcompartimenten heeft kan je in het achterste compartiment (die gevoerd is) je laptop tot 15" meenemen en al je andere benodigdheden in het voorste hoofdcompartiment. Mocht dat niet voldoende zijn, dan is er aan de voorkant nog een extra compartiment geplaats die afsluitbaar is met rits. De achterkant van de rugzak heeft een ventilerend rugpand. De schouderbanden zijn comfortabel, verstelbaar én ventilerend. De Brunotti Backpack Multi Pocket heeft standaard 1 jaar garantie.

 

Brunotti

Brunotti is een internationaal lifestyle-merk dat producten ontwikkelt rond boardsports. Wij leveren boards, apparel, footwear, bags, eyewear en stationary. Daarbij koesteren we de authenticiteit van ons merk en dragen we de lifestyle uit waarop het is gebaseerd. 

Brunotti richt zich op mensen die actief zijn in boardsports of liefhebbers zijn van strand of sneeuw of van beide. De doelgroep houdt van vrijheid, geniet van het leven en de natuur. De "Feelin' good"-factor staat daarbij centraal en wordt door Brunotti op verschillende manieren uitgedragen. 

  • Merk Brunotti
  • Type Backpack Multi Pocket
  • Afmeting 44 x 32,5 x 21 cm
  • Gewicht 500 gr
  • Inhoud 30 l

Zoeken