Brunotti rugzak Backpack Functional Geo Angels Navy Volledige grootte weergeven

De Brunotti Backpack Functional is een rugzak met een voering in het hoofdvak om gemakkelijk en veilig je laptop tot een formaat van 15" mee te nemen.

Meer details

Beschikbaarheid: Dit product is niet meer op voorraad


Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

€ 29,99

Brunotti Backpack Functional rugzak 

Deze mooie dames rugzak van Brunotti is verkrijgbaar in 3 fantastische kleuren. Door zijn praktische formaat is de Backpack Functional ideaal als schoolrugzak te gebruiken. Neem gemakkelijk je laptop mee en hou ruimte over voor andere spullen. Aan de voorkant en aan de zijkant zijn 2 extra vakken geplaatst. De tas is gemaakt van een sterke kwaliteit en is voorzien van 1 jaar garantie.

 

Brunotti

Brunotti is een internationaal lifestyle-merk dat producten ontwikkelt rond boardsports. Wij leveren boards, apparel, footwear, bags, eyewear en stationary. Daarbij koesteren we de authenticiteit van ons merk en dragen we de lifestyle uit waarop het is gebaseerd. 

Brunotti richt zich op mensen die actief zijn in boardsports of liefhebbers zijn van strand of sneeuw of van beide. De doelgroep houdt van vrijheid, geniet van het leven en de natuur. De "Feelin' good"-factor staat daarbij centraal en wordt door Brunotti op verschillende manieren uitgedragen. 

  • Merk Brunotti
  • Type Backpack Functional
  • Afmeting 45 x 34,5 x 14,5 cm
  • Gewicht 600 gr
  • Inhoud 20 l

Zoeken